θεατρικά δρώμενα

Σεπτέμβρης 2020

Ήρθε το φθινόπωρο , το καλοκαίρι είναι πια παρελθόν , μια ανάμνηση ! Εύχομαι να περάσατε όλοι όμορφα και να φορτώσατε με ηρεμία και γαλήνη την ψυχή σας, καθώς αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη και καλούμαστε να είμαστε πολύ προσεκτικοί . Ο covid – 19 εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή μας και να την δυσκολεύει . Οφείλουμε να προσέχουμε ιδιαίτερα και να τηρούμε τις εντολές της πολιτείας . Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί το εμβόλιο και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Η θεατρική ομάδα μας μετά την διακοπή του καλοκαιριού επιστρέφει στην ενεργό δράση κάνοντας αρχή την 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:30 όπου θα βρεθούμε στα γραφεία του συλλόγου μας για την πρώτη μας συνάντηση , το πρώτο μας μάθημα . Σας περιμένουμε όλους, μαθητές και δάσκαλος να γίνουμε μια ομάδα !

Όλα αρχίζουν από την αρχή , διανομή ρόλων και προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει . Η μεγάλη συνάντηση με όλα τα μέλη του συλλόγου είναι ο στόχος. Ευελπιστούμε ότι θα τους ετοιμάσουμε μια παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη.

στις 7 Σεπτέμβρη 2020 λοιπόν στα γραφεία του συλλόγου (Καποδιστρίου 24 Αθήνα) . Ελάτε να γράψουμε ιστορία!

για την θεατρική ομάδα

Χ.Φενερλής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *